Mogelijkheden van Formidable

Permalink Browser Info Environment
Beste Webmakers,

Voor een klant ben ik met carrière site bezig. Het moet hierbij mogelijk zijn voor een bezoeker om op een vacature te reageren via een formulier onder aan de pagina (zie deze link onder aan de pagina:https://werkenbijcnc.nl/index.php/blog/vacature-leerling-werktuigbou... ).

Ik ben opzoek naar een addon waarbij het volgende mogelijk is:
- Men moet bestanden kunnen uploaden en meesturen (Pdf's, Word documenten en jpg's).

- De gebruiker moet na het invullen en versturen van het formulier een bevestigings mail ontvangen op het ingevoerde mailadres.

Vraag:
- (BELANGRIJK PUNT) Ik wil het formulier in het paginatype zetten, zodat het formulier er automatisch staat als er een vacature pagina aangemaakt wordt. Het standaard formulier van Concrete 5 heeft de eigenschap dat wanneer het gekopieerd is gekoppeld blijft aan het formulier waar het een kopie van is. Dit betekend dat wanneer je de naam of het mailadres veranderd dat dit automatisch bij alle formulieren gebeurt. Dit willen wij niet omdat niet alle formulieren dezelfde naam of ontvangstbevestiging moeten hebben. Is dit bij jullie Formidable addon ook het geval?

Type: Pre-Sale
Status: In Progress
eyecabC5
View Replies:
DeWebmakers replied on at Permalink Reply
DeWebmakers
Hoi!

Alle kunnen. Echter...

Bij het opslaan van het formulier in de pagina type zullen alle resultaten in één lijst terecht komen. Uiteraard kun je binnen die lijst filteren op pagina / vacature. Dus kun je de inschrijvingen eenvoudig terug vinden.

Overigens is het zo dat de mail in te stellen is om naar een mailadres te sturen die op het formulier ingevuld wordt of is. Door een mailadres uit het pagina attribuut te halen, kun je naar unieke mailadressen sturen.

De inhoud van de mails bepaal je zelf. Eventueel met afhankelijkheden.

Vooralsnog voor zie ik geen problemen.

Groet,

Wim
eyecabC5 replied on at Permalink Reply
eyecabC5
Hallo Wim,

Bedankt voor de info! Ik heb de addon aangeschaft en hij werkt heel prettig.

Ik heb er nog 2 vragen over:
- Hoe kan ik de tekst in de submit knop aanpassen?
- Waar moet ik het mailadres invullen waar het ingevulde formulier naar toe moet? De info wordt netjes opgeslagen in het systeem, maar ik wil natuurlijk ook graag dat de gegevens naar een specifiek adres worden door gemaild (net als in het standaard Concrete5 formulier).

Alvast bedankt!
DeWebmakers replied on at Permalink Reply
DeWebmakers
Hey!

1. Je kunt een nieuw element toevoegen "buttons". Daar kun je de knop naam zelf wijzigen en plaatsen waar je wilt.

2. Mailadres kun je wijzigen in het kopje "Email". Daar staan de mailtjes die worden verzonden.
eyecabC5 replied on at Permalink Reply
eyecabC5
Hartelijk dank!

concrete5 Environment Information

# concrete5 Version
Core Version - 8.5.1
Version Installed - 8.5.1
Database Version - 20190301133300

# concrete5 Packages
Breadcrumb Trail Page Links (1.1), EZ Bio (1.0), Pagelist - masonry custom template (1.0), Simple Blog setup (1.0.1)

# concrete5 Overrides
themes/cnc/styles.css, themes/cnc/detail.php, themes/cnc/thumbnail.png, themes/cnc/index.php, themes/cnc/img/lijnen.jpg, themes/cnc/img/segment_bg.jpg, themes/cnc/img, themes/cnc/default.php, themes/cnc/description.txt, themes/cnc/over-cnc.php, themes/cnc

# concrete5 Cache Settings
Block Cache - On
Overrides Cache - On
Full Page Caching - Off
Full Page Cache Lifetime - Every 6 hours (default setting).

# Server Software
Apache/2

# Server API
apache2handler

# PHP Version
5.6.36

# PHP Extensions
apache2handler, bcmath, calendar, Core, ctype, curl, date, dom, ereg, exif, fileinfo, filter, ftp, gd, gettext, hash, iconv, imap, intl, ionCube Loader, json, libxml, mbstring, mcrypt, mhash, mysql, mysqli, mysqlnd, openssl, pcre, PDO, pdo_mysql, pdo_sqlite, Phar, posix, Reflection, session, SimpleXML, soap, sockets, SPL, sqlite3, standard, tokenizer, xml, xmlreader, xmlwriter, xsl, Zend Guard Loader, zip, zlib

# PHP Settings
max_execution_time - 30
log_errors_max_len - 1024
max_file_uploads - 20
max_input_nesting_level - 64
max_input_time - 60
max_input_vars - 1000
memory_limit - 128M
post_max_size - 64M
sql.safe_mode - Off
upload_max_filesize - 64M
mysql.max_links - Unlimited
mysql.max_persistent - Unlimited
mysqli.max_links - Unlimited
mysqli.max_persistent - Unlimited
pcre.backtrack_limit - 1000000
pcre.recursion_limit - 100000
session.cache_limiter - <i>no value</i>
session.gc_maxlifetime - 7200
soap.wsdl_cache_limit - 5

Browser User-Agent String

Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_11_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/74.0.3729.169 Safari/537.36

Hide Post Content

This will replace the post content with the message: "Content has been removed by an Administrator"

Hide Content

Request Refund

You have not specified a license for this support ticket. You must have a valid license assigned to a support ticket to request a refund.